KISSIE

Mitt hjärta blöder! =(

Av Alexandra ~ 11 februari, 2013

Åh det finns ingenting värre än att se oskyldiga djur lida.. :( :( Såhär var det i Thailand förra året också, dom låste in djur i burar och sålde. Små hundar, katter, fåglar.. Ja allt möjligt. Dessa hundar som ni ser på bilderna är dessutom lite större hundar som verkligen inte får plats i dom där små burarna! Dom behöver röra på sig, och inte vara instängda i varma hårda burar.. :( Hade lust att köpa med mig alla djur och ta hem dom, men jag vet att det inte går.. Jag vart även kär i nakenråttorna, dom ställde sig på bakbenen och kollade efter oss när vi kikade i i burarna.. Dom påminde om Chloé…

Det fanns många fler djur än vad jag visar på bilderna, dom ville att jag skulle fota mer. Jag såg nog visslingen ut som en reporter, stor systemkamera runt halsen lixom hehe.. Jag undrar bara om dom vet själva vilka jävla idioter dom är?! Och att det inte är rätt att behandla djuren såhär? Eller om dom faktiskt inte fattar bättre.. Dumma idioter! Och det är så många länder som behandlar djur såhär. Man undrar ju om vi inte kommit längre i utvecklingen?

 

Arkiv

 • Kategorier

 • 69 kommentarer

  1. Ilona

   februari 17, 2013. KL 18:34

   Så, du synes altså det er greit å kjøpe dyre pelser som kommer fra dyr du ikke aner hvordan har hatt det (de fleste har det verre enn dette!), men ikke å selge små dyr sånn her?

   Det virker som du setter dine ‘behov’ foran dine følelser for dyr, og det er veldig trist å se. Gleder meg til den dagen du ser verdien i å ha en klar mening om noe, som man HOLDER.

  2. Maria

   februari 14, 2013. KL 09:31

   Om du nu värnar så mycket om djuren så är din plan att bada med delfiner inte den bästa.
   Dessa delfiner behandlas inte alls bra och det finns inget tänk bakom vad gäller den marina miljön.

   • Anonym

    februari 14, 2013. KL 19:47

    Alla borde kolla dokumentären The Cove! Där har du dina delfiner. Den är faktiskt en riktigt bra dokumentär.

  3. Martina

   februari 13, 2013. KL 16:43

   Alexandra, var snäll och använd ditt kändisskap rätt nu då och gör mer än lägg ut bilder. De har organisationer där som hjälper djuren men de behöver bidrag. Detta gäller alla,, är ni imot detta så gör nått!!!!! Säg inte att det inte finns nått att göra,,, det är bara dit samvete du försöker lätta isåfall.

  4. Johanna

   februari 13, 2013. KL 12:39

   Åh, fyfasen… :(
   Ändå är detta inte ens nära det värsta som finns! I många länder finns det “marknader”, där stora, och små, fiskar ligger på gatan (levande) i plastpåsar med så lite vatten att de ligger och vrider sig i det. Det finns hundvalpar och kattungar(och andra bebisdjur) som har blivit tagna från sina föräldrar och placerade i gallerburar på varandra, där de knappt kan röra sig. Det finns helt enkelt en j”vla massa skit bland människor. :(

  5. Sussu

   februari 12, 2013. KL 22:38

   Man ska INTE köpa dessa djur då stödjer man industrin! Dessa djur blir uppfödda i fabriker där det enda syftet är att få vinst av dessa djur.
   Du borde inte uppmuntra människor att köpa dessa djur!

  6. Anonym

   februari 12, 2013. KL 17:50

   Skulle bara vilja påpeka att du äter ägg och mjölkprodukter. Hönsen och korna lever också i små stänga områden med massa oljud. Det är helt samma sak fast många inte riktigt verkar förstå det.

  Kommentera